Monday, July 23, 2012

Restoran Mosin Speciality - Mumtaz Naan

aku ke restoran ni kali pertama tahun lepas masa 1st time lari dengan ntv7. kali ni pergi lagi sebab zcat nak makan roti naan sedap. aku pulak tengok je. 

kemudian dia bagi aku rasa sikit. eh sedap pulak. ler next time nak try la sekeping. hihi.

Mumtaz Naan - cam pizza nipis

roti kosong je

kuah kari sedap weh..dhal pun sedap

zcat suka teh o

maaf, teh tarik sedap aku dah jumpa kat Bandar Tasik Selatan. apa tah namanya
Restoran Mosin - TTDI (dekat dengan Uncle K)
No 27, Jalan Wan Kadir 2, TTDI
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. roti nan kalau makan panas2 sedap.suka jugak makan sebab pencicah dia lebih dari satu.pastu leh feeling2 cam hindustan makan cicah macam2... :)

    ReplyDelete
  2. memang betul naan dekat situ sedap, aku selalu makan dekat sana sebab office faizal kan dekat bebenor

    ReplyDelete
  3. menarik la roti ni..apasal jah sgt..aku teirngin benar ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.