In

Standard Chartered Run 2012

ini adalah kali pertama aku menyertai larian paling besar di Malaysia. dianggarkan ada 27 ribu peserta? sebab itu kategori yang aku masuk hanya bermula pada jam 8:45 pagi.. matahari sudah naik dan cuaca menjadi panas. walaupun hanya 5km, namu aku tetap enjoy menyertai acara marathon terbesar ini. seorang. tanpa zcat. mengapa?

5km je...itu je yang mampu..
10km & 5km start from here

nak tunggu masa berlepas di area Tugu Negara


habis di depan Dataran Merdeka

tak seronok kalau sorang2 ambil gambar finish pun tak best

42km runner. diorang dapat finisher T. 1 kebanggaan tu. mampu nak jalan 10km je kot aku ni..
zcat ada family matter. terpaksa balik kampung lepas kitorang ambil bib di Dataran Merdeka semalamnya. parking kat situ mahal gila. RM6 sekali masuk. padahal nak ambil bib je..

disebabkan zcat takde aku pun naik train dari Ampang dan parking kereta kat celah2 mana yang ada sebab stesen dalam pengubahsuaian untuk tempat letak kereta. sudahnya aku berdoa harap kereta aku selamat sebab parking haram. hihihi..

pick up ni dari jam 230am hingga 530am je.. agak2la aku nak naik pun kan..baik aku tido je

huhu parking kat sebelah train..tapi dipisahi pagar. janji keta aku muat.

Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...