In

Hadiah Hari Ini....Lalalalalala..

semalam mak adalah orang pertama yang call aku untuk ucapkan selamat hari lahir. masa tu jam 21:49. tapi cakap tak sampai 3 minit sebab aku batuk2.

bila malam, zcat pun tak dapat cakap dengan aku sebab aku batuk2. teruk.

esok pagi aku buka hadiah dari mak yang diterima 26 Jun lalu. aku pegang janji dengan mak. mak kata buka hadiah masa harijadi je. ok mak. set.

mungkin mak belikan sebab tumit kakiku dah pecah2?

ini namanya menambah koleksi untuk simpanan dalam peti ais
kemudian bila aku dah balik rumah sebab MC, ada pula terima panggilan dari blooming. terus aku ingat ini mesti zcat hantar bunga. sebab dulu dengan blooming jugak. sudahnya aku suruh orang tu bagi pada Ping dulu la. takkan aku nak pergi ofis balik ambil bunga kan..walaupun dari.....zcat san (^_^)

DVD. novel Kopi dah difilemkan. zcat tahu aku suka baca dan beli buku2 Fixi. jadi dia belikan untuk aku..dan disebabkan dia tahu aku punya lenovo dvd-r dah rosak, maka dia sudah ripped kan dalam avi. oh best2..boleh layan filem pendek2. sempat layan 2 cerita tadi.

ah ya dah tentulah keluar walaupun sakit sebab nak meraikan hari muda~bujang~buat last time? yay...(ada unsur2 tak sabar sikit kat situ). hahaha.

ni je aku mampu buat. sempat bawa sikit untuk Ping & fahada jamah masa ke ofis pagi tadi.

kemudian mari pergi raikan birthday saya.....di merata-rata tempat..lepas tu bila dah balik rumah barulah pergi ambil bunga yang zcat hadiahkan dari rumah mak Ping.


yay. daisy kuning. zcat cakap dia memang suka bagi bunga daisy kepada aku.

last sekali..

sepotong kek dari Ping & Fahada. cheese cake dari Secret Recipe sentiasa menggiurkan. tapi aku nak makan esok. sebab dah kenyang makan macam2 hari ni.

thanks semua yang menggembirakan hati dengan hadiah2 dan ucapan2 secara bersemuka, melalui sms dan blog.

Related Articles

6 comments:

  1. alolooo cute nye seliper stoberi tu
    :-)

    ReplyDelete
  2. suka ler slipper stoberi tu...
    and the flowers are sooooo lovely...
    sis makan ubat k...
    have a good rest and take care....

    ReplyDelete
  3. Wah syokla dapat bunga! Enjoy hidup bujang selagi boleh hehe

    Kita dah ada blog baru, silala jenguk2 ;)

    www.aishahshahuddin.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Neng.. Maaf tak dapat nk wish awal. Bz skit dlm ms pantang ni..huhu! Rindu nk borak2 ngan akak.. ~hugs~

    ReplyDelete
  5. aku ada selipar tu masa beli CH...syg mak ko kan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...