Thursday, July 19, 2012

Davidoff Champion (Black Bottle)

nak mencari minyak wangi pada harga boleh bayar tu kena tunggu Krismas je selalunya. di Sogo boleh dapat dalam set. seronok juga tengok. lagi boleh dapat cash voucher. dah gila kumpul voucher pulak sekarang ni.

kemudian ke 1 Utama mencari lagi di Parkson, Isetan. dan akhirnya ke kedai yang menjual minyak wangi banyak2 tu. sekali ada diskaun 20%. terus zcat sambar satu. dia berkenan nak pakai sejak guna sample yang kami dapat dari goodie bag ntv7. memang wangi. aku pun suka. hehe

yang terbaru Davidoff Champion Energy. aku suka jugak tapi dia tak beli. dari harga asal seperti yang dijual di Sogo atau stor department yang lain2 tu, maka kat sini memang berbaloi. ya jualan sehingga Raya. hebat kan. di  kedai ni dekat dengan area promotion di 1 Utama. rasanya di Lower Ground.

syok duduk kat sofa 1 Utama ni

Previous Post
Next Post

About Author

1 comment:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.