In

Berita Buruk

Kata Zcat setelah dia menyampaikan banyak berita gembira dan setelah pulang dari rumah sewa kat Ampang.

Berita gembira. Belikan susu strawberry dutch lady yang aku suka sangat tu. Nak tunggu Shaklee sampai bila tahhhh... lepas tu berjaya cari dan beli Ovaltine. Katanya milk booster juga. Aku tak lalu Horlicks. Yang pasti dah 2 hari Aqlan berjaya disusukan sepenuhnya tanpa susu formula. Pergh..kerja keras mata aku menyusukan dia. Nak mengepam pun tak sempat lah.

Juga ada Polleney Pati Ikan Haruan. Alcohol swab untuk cuci pusat.

Mencari sijil nikah macam orang gila. Rupa-rupanya dah bawa balik ke sini terselit dalam poket beg tarik. Haii cepatlah daftar nama anak kita Encik Adzman...kesian pulak chickenpox tak baik2 lagi.

Oh berita buruknya apa ya? Sewa rumah naik. Jadi aku bayar harga lama la. So kena tambah la. Tapi aku belum buat bayaran lagi. Tunggula kejap. Aku penyewa yang bagus ok. Bayaran cantik. Kali ni je mana tahu dapat notis sebab dah duduk Puchong 3 minggu dah.

Agak2 ada tak penghuni yang cabut tak mampu nak bayar dah? Hurmmm..jiran sebelah rumah dah lama pindah.

Related Articles

2 comments:

  1. rumah ampang ko tu best...syg la nok ..bayar je sewa tak mahal sgt kan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...