In

Mak Datang Membantu

Masa kat hospital hari tu mak tak sempat nak dokong baby. Lewat datang lawat baby dah masuk bilik nursing. Jadi macam ada unsur tak sabar dan geram nak dokong cucunya yang ke-51.

Zcat walaupun kena chickenpox pergi jemput emak di Kota Damansara dengan Jija. SIL tu pulak baru je balik lari 21km dalam tempoh 3 jam. Mampu ke aku bak kejar ni pas dah habis pantang bagai? Penat tak habis dah kena tolong jemput mak aku. Anyway thanks sangat2. Actually dalam hati ni macam ada perasaan bilala aku bak drive balik. Lama weiii..

So kat rumah Aqlan ada opah dan nenek. Mummy dia Jija dan papa. Werhhh semua orang berkumpul melayan budak kecil ni. Ah memang kelam kabut hidup kitorang.  Lagi2 setiap kali Aqlan menangis. Tu belum Oggy dan Jack2 pun pelik siapala ahli baru ni?

Aqlan inside Moses Basket Bumble Bee. Rocking made easy

 

Related Articles

5 comments:

  1. sebijik muka ko la babe :) somel sangat

    ReplyDelete
  2. Alah.comel la....ko.dh recover.bgtau.nk.jenguk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku nak gelak yo yo oo tak dapatla. Insyaallah x lama lagi recover ar..

      Delete
  3. Alhamdulillah... comel nye. Tahniah ye awak.
    dah lama acu tak tinggal kan komen :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...