In

Rindu Punya Pasal

Mak datang balik. Tapi kejap je. Bagi jagung rebus. Buah oren. Bakul untuk baju busuk Aqlan. Baju t-shirt 2 helai untuk aku. Termasuk surat cinta dari MARA untuk aku. Kenapa ek? Aku kan penjamin untuk adik aku. Uish...cepat bayo...orang suruh minta free tak mahu. Padahal jadi best student untuk course terakhir dia ambil. MICPA. Adik dah ada certificate sebagai Public Accountant. Aku? Aku tak pandai sangat la eh...hehe

Masa mak datang kitorang semua tengah tido. Sian mak aku tunggu lama kat luar.

Dah dapat masuk nak tengok cucu..cucu asyik menyusu je..dah lepas sekejap terus ambil peluk cium. Sayang beno...padahal cucu mak dah 51 orang. Yelah aku kan kawin dah lambat. Belajar lama. So nak enjoy jadi orang bujang pun lama. Dah kawin pun saja plan tak mahu anak cepat nak honeymoon manjang. At least kami sambut anniversary tanpa anak kat tangan. Ada kat dalam perut je time tu. Haha. Memang tak mahu bunting pelamin..bila dah pregnant pulak tak tahu. Alih2 dah 5 bulan. Sian anak kami...aku memang mak tak sedar...masih lagi nak lari2. Hehe.

Related Articles

2 comments:

  1. Salam

    Tok datang tengok cucu yekk..
    tak jauh pon koyan KL
    (~|~)

    ReplyDelete
  2. Kakcik pun bakal dapat cucu. Tak tahu lagi bagaimana perasaan nanti. :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...