Monday, March 3, 2014

Menanti

Baby dalam perut bila nak keluar?
Dah masuk ward ke?
Dah rasa sakit2 ke?

Sebenarnya disebabkan gynea aku cuti sejak Sabtu lepas sampai hari ni, jadi aku tak buat check-up. Jadi tak tahu perkembangan baby.

Baby masih aktif especially lepas makan aiskrim vanilla petang tadi. Haha.

Tengah pujuk dia ni. Aku punya time contraction tu jauh2. Bukan selang 10 minit ke. Nak tau jalan dah terbuka ke belum pun tak tahu. Sebab tu harap dapat jumpa gynea. Masuk ward malam ni jam 10 malam. Hurmmm...

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Dah dekat tu, InsyaAllah akak doakan yang terbaik buat Anis.

    ReplyDelete
  2. ok sakit contraction zikir byk2...semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segalaNya sis...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih semua atas doa dan keprihatinan

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.