In

Shaklee..Akhirnya

Akhirnya. Ya. Hari ni baru dapat parcel. Jauh kirimannya. Takpe. Nak tolong anak buah. Harga pun dapat baik punya..

Sehari sebiji sudah.

3 sudu besar untuk 1 hidangan

Aku baru je lepas minum ESP ni dengan Ovaltine. Layan gakla. Ovaltine kurang manis berbanding milo. Bila campur dengan ESP ni terus jadi agak manis. Mak tak boleh hadap Horlicks nokk. Ni dah kira 1 usaha untuk mendapatkan lebih air susu buat si Aqlan. Kadang2 terapaksa gak bancuh Anmum 1 untuk dia. Dia jebir2 mulut tu. Dah paksa and sebab dia lapar hadapkan juga. Most likely dia suka breastfeeding. Sampai 2 jam sekali nak menyusu. Tak sempat nak generate susu dengan banyak kalau macam ni punya heavy consumption. Sekali hadap mahu nak dekat sejam. Susu tak cukup. Kadang cair. Sian anak mama.

3 liter air? Duh...masih gagal. Dah ada bekas tupperware 1.4 liter sebelah aku je. Pun tak dapat habiskan. Masa pregnant aku kuat minum air. La ni macam kurang..napelah...

Related Articles

1 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...