In

Jalan-jalan Sebelum Bersalin

Kan kata orang yang berpengalaman jalan2 ni bagus. Mudahkan proses bersalin.

Hari ni jalan2 ke Subang Parade sebab nak makan. Kami ke Uncle's Lim. Dah nak habis ternampak ex colleague, cepat2 habiskan makan dah blah. Haha.

Assam laksa aku yang nak makan

Nasi lemak rendang Zcat

Uncle's Lim laksa Jija

Lepas makan ke Mother's Care nak beli kaki Moses Basket tu. Habis lak...

Kemudian Zcat nak buat sandwich untuk malam diorang 2 beradik tu pergi Parkson. Aku penat pergi Baskin Robbins makan aiskrim. Ehehe.


Masuk kereta terus tidur. Sampai rumah naik sofa sambung tidur. Bangun dah jam 6 lebih. Tanda2 sudah keluar. Ya Allah mudahkanlah proses nak bersalin ni. Amin.

Related Articles

3 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...