In

Hajat Dihati


  • Buka satu2 blog follower nak baca entry blog diorg pulak. Tapi kalau dah guna hp ni memang tak puas.


  • Tukar skin template konon habis hilang advert nuffnang aku. Dah cuba nak biat balik gagal je. Cam biol2 pun ada. Macam tak biasa masukkan ad.
  • Cuba buat satu hari 1 entry. Pastu memanjang la draft sebab tak masukkan gambar or tak habis karang. Udahnya bila publish dah seminggu kebelakang. Haha.

#Ngomel
Guna netbook Asus keyboard dia tak best.
Laptop Lenovo kipas dia rosak. Bising bunyi macam helikopter.
S4 ni kecik tak puas sikitla. Mobile view ok. Masuk web view cam kacau sikitla.
Pinjam Ipad Mini Zcat nak type kalau salah tu jadi biul2. Kena retype. Pastu asyik betulkan wording jadi english..menci.

#Nasihat
Sila bersyukur. Macam2 gajet ada. 

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...