In

Water Dispenser Bilik

Semalam pergi DIY dan beli water dispenser ni. Ada bentuk bulat warna hijau dan pink. Aku kenan kaler putih dan petak ni sebab senang nak organize. Harganya RM13.70 je kot..dan kapasiti 5 liter.

Aku masih buat susu Aqlan dalam bilik sebab tak kuasa nak turun naik tangga malam2 atau sesubuh sapieè bila dia nak susu. Maka selalunya aku akan isi air filter dalam banyak botol. Seberapa banyak yang bolehla. Cuma jadi leceh setiap botol nak kena tadah air dan bila dah banyak berat pulak nak angkat naik. Selalu ku minta laki je bawak naik semua. Aku mampu angkat 2-3 botol je..

Senang ada paip. Lalala


Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...