Welcome To My Random Stories. From blogging about my family, recipes, hobbies, eating out and good bargain place. A little chit chat about myself so you will know me better.

Friday, March 4, 2016

4 March 2016

Happy birthday yang ke-9 to Ilhan Naufal. anak abang aku yang ke-5, abang mamat. diorang tinggal di Singapore, jadi aku tak pernah jumpa dia lagi.

last time aku pergi Singapore pun, masa mengandungkan Aqlan. hehe. sekarang kalau Aqlan naik flight dah kena bayar..sebab esok dia dah 2 tahun.  huishhh..

No comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Recent Comments