In

Hadiah Untuk Aqlan

Bila dah ke Ikea adalah idea nak bagi apa kat Aqlan. Pulak2 masuk je Ikea sampai kawasan budak2 dulu. Aqlan pun pandailah ambil macam2 nak main. Panjat katil.

Sampai tempat karpet aku pun nak beli jelah memandangkan harga pun tak berapa mahal sangat. Lagipun bolehla dia main kereta2 dia kat situ. Kalau tak katil dan kepala katil jadi tempat display mainan dia.


Aku dulu2 buat sendiri bandar aku menggunakan daun pintu rumah yang tak dipakai lagi sebagai asasnya. Bangunan dari kotak2. Seronok nak buat untuk anak tapi tak berkesempatan.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...