In

Hampir 3 Tahun

Aku punya rambut lambat tumbuh. Last sekali potong masa mengandungkan Aqlan. Aku potong pendek betul time tu sebab aku tak kuasa nak handle rambut aku.

Kali ni aku rasa aku nak potong sebab tak tahan bila nak cuci lambat kering. Aku pun tanyalah mak angkat mana kedai Melayu perempuan sahaja.

Tak jauh pun kat belakang Giant Seri Kembangan je. Nama kedai tu D Zahra Hair and Beauty Spa. Aku datang, buka tudung, zap zap zass kenalah RM20. OKlah kan. Lega sikit.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...