In

Ke Ampang Lagi

ya aku dan Ampang macam tak boleh dipisahkan. terlalu lama duduk sana, berpindah randah...segala laluan rahsia banyak juga aku tahu untuk time2 peak hours. datang laki dalam hidup....dia je drive la...dan co-pilot dia ialah waze. hurmmm...

niat nak jumpa bekas pengasuh aqlan tak kesampaian. yang ada cuma anak dia. laki aku berat sangat dengan keluarga ni. jadi hubungan kami masih kekal. aqlan je yang tak ingat.

lepas tu kami ke Bukit Indah sebab laki nak makan popiah dan aku gatal nak cuba makan kat #neighboursampang. kafe hipster pertama kot kat situ. bila dah nomnom dan rasa overpriced sangat maka memang tak datang lagila.....tak tahulah 5 tahun kemudian.




patutnya kami nak pergi cari attire untuk Zcat pulak. kami ke Quill Mall tapi akhirnya beli baju tidur Aqlan dan drawing box. dia tak sihat nak balik jelah. mood pun dah ke laut sejak tahu pasal menu untuk dinner nanti...

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...