Thursday, March 24, 2016

Gunting Zig Zag

Bila dah gila menjahit jadi macam2 alat jahitan nak ada. Tentulah aku ada senarai harapan untuk memenuhi keperluan menjahit aku. Tinggal mampu dan tidak je lagi nak beli tu.

Kali ni aku dapatkan gunting zig zag. Aha apakah kegunaan gunting ni?



Dah tentulah untuk gunting tepi kain jadi kain tu takla berbulu sangat. Sebab nak beli mesin jahit tepi masih belum mampu.

Hehe. Tunggu lagi satu barang sampai. Bulan April kot baru dapat. Adoiiii lamanya. Bercinta aku tunggu alat2 jahitan ni.

Terima kasih kat Zcat sebab belikan. Melayan aja permintaan suri dia ni. Hehehe. Jap rasa nak muntah lak.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. Replies
    1. Gunting ni tak boleh guna pada fabrik. Kertas je boleh. Huahua salah beli tapi takpe boleh buat paper craft.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.