In

Birthday Je Pun

Anak baru nak cecah 2 tahun. Tapi nak menyambutnya kemain kami berdua. Sementelahan kami masih ada.

Ikut hati aku nak ringkas aje...sekali bila laki bagi bajet....terusla aku kena cari benda2. Dari pergi sendiri sampai tempah melalui whatsapp aje.

Harap semuanya berjalan lancar nanti. Serius aku serius plan itu ini. Macam makcik Tun cakap ni baru birthday belum nak kawinkan anak lagi.. aiyýy jauhnyaaaa.

Laki dah bagi hint nak buat birthday kat mana pulak nanti. Biasalah masa kita dulu2 kan banyak tak dapat. Tak mampu. Sekarang gunakan anak untuk menggembirakan hati sendiri juga.

Yang penting laki dah belikan gula2 udang yang pembalut boleh dimakan dan gula2 duit. Memori kanak2 sangat.









Related Articles

6 comments:

  1. as salam sis...
    i'm backkkk chipsmore sytle hihihihi...
    wahhh dah 2 tahun your 'baby'...
    memang nowadays byk ideas kan utk celebrate bday anak2...
    zaman kita dolu2 xde...
    so kita 'tumpang' sekaki lah buat best2 hihihi..

    have a blast 2nd Birthday boy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Helo lama u hilang sampai i dah pindah kinrara pun. Esok budak tu 2 tahun. Sepanjang minggu ni tantrums dia.....sabar2..

      Delete
  2. Betul lah kata en hubby tu..
    Raikan kegembiraan bersama anak..
    Sebab zaman kita dulu mana nak sambut2 ni..
    Nak makan satu slide kek pun susahkan Anis..

    Selamat hari lahir buat birthday boy tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak saya selalu raikan kami walaupun ringkas dan tiada kek. yang penting happy.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...