Thursday, March 10, 2016

Searching Black & Tie

Suddenly laki balik dan cakap dinner company dia theme black and tie. Aku pun terus menggugel apakah hitam dan ikat yang dimaksudkan. Hehehe.

Black and tie ni lebih kepada formal dress la. Smart dan kemas. Jadi sejak itu asyikla aku melihat online shopping website untuk lihat pilihan yang ada. Hahaha. Memang susah aku nak beli online sebab aku ada perangai nak try dulu.

Takpe. Hari ni kita settlekan anak dulu. Nak beli suit untuk dia tak berbaloi je. Jadi aku beli long pants dan white shirt yang cantik sudah. Pada fikiran..lepas dinner boleh guna untuk raya or ocassion formal lain. Lalalala.

Dah alang2 laki ajak ke Sogo...maka di Sogo lah aku shopping. Tapi tak sempat nak lama2.

Seronok juga nak menyemartkan anak bila ada ocassion macam ni. Hahaha. Mak nya pun nak pakai cantik2 juga..
Vincci je. RM49 saiz 7.5 pheww jimat banyak bila ada sale.

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. memang rugi rasanya kan kalo beli suit utk kids...
    pakai skali lepas tu dah tak pakai...
    yeahhhh dpt gak kasut baru utk diri sendiri :D

    ReplyDelete
  2. pewitt...ko ikut sekali la...hehe...best nya dinner aku sukaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku dah lama tak melaram ni weii..last sekali tahun.2009 kot..haha

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.