Wednesday, March 9, 2016

Projek Telekung Abaya

selesai majlis Aqlan baru aku boleh hadap balik projek ni. yelah aku ni kadang2 nak menukang. kadang2 cuba resipi baru. kadang2 nak kaler2. kali ni nak jahit2. hahaha...

dah berhari2 aku memikirkan design telekung abaya ni. siap cari ada tak orang buat. ok memang ada dijual ya...hahaha berjaya tak aku melakukannya sendiri?

sumber - http://emerald.com.my/dir/index.php?route=product/product&path=59&product_id=77

sumber -  http://emerald.com.my/dir/index.php?route=product/product&path=59&product_id=77

yang pasti telekung abaya aku lain sikit. dan memang pattern pun tak sama. lap peluh...laki sokong...
haaaa sungguh bersemangat aku sekarang.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.