Journey To Remember

Berkisah Secara Rawak
Yang Bermanfaat Sila Ambil, Yang Sia-sia Jangan Dilaku
About Me
Stay at home mom with two boys. Retired from accounting jobs after 11 years experience. Love sewing and try new recipes. Any question please directly email to me | ideriyanis@gmail.com.

Sunday, August 20, 2017

Idea ni aku tengok dari capaian wire net / wire mesh for sewing room organizer. Ada macam2 idea yang keluar untuk dapatkan apa yang diperlukan. Now lebih mudah nak capai. Dan nampak depan mata.


Barang2 ni aku beli di KWC je. Kedai di tingkat 5. Tak jauh sangat dari escalator..masa sampai KWC pening juga tak tahu kedai ni under apa? Mostly situ kan kedai baju. Carilah home decoration atau seumpamanya.


Bahan2 memang murah je. Kalau nak mudah pergi jelah Daiso. Tapi costly la sikit.

Wire net tak ingat saiz berapa harga RM9. Sepanjang saiz meja menjahit Ikea aku la. Meja menjahit Ikea tu RM99.

RM2.70 untuk 1 hook (kena beli 2 lah ye) bagi menggantung wire net. Ni lebih kukuh.

RM3.20 untuk satu pek ada 10 hook.

Reactions:
Categories: ,

13 comments:

  1. KWC tu apa bendanya. Memang nama kedai tapi maksud dia aoa ye.

    ReplyDelete
  2. *Memang nama kedai tapi maksud dia apa ye.

    ReplyDelete
  3. lps ni semangat nak menjahit.. cantik la.. kreatif u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak serabut cari barang terutamanya yang kecil2 tu.

      Delete
  4. Replies
    1. Buat tempat gantung aksesori pakaian pun boleh macam rantai dan gelang.

      Delete
  5. kreatif sangat. nak capai barang pun senang semua dah depan mata je. mesti pakar menjahit kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takdelah pakar. Tapi minat sangat menjahit dan mencuba2 skill yang ada.

      Delete
  6. cantik & kemas anis...baru semangat nak menjahit...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.