Saturday, May 14, 2011

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. lama dah x pergi FF, yuran pon dah x bayar,haih!

    ReplyDelete
  2. xpernah pg gym....sweet je eri chan ngan zcat..cute!

    ReplyDelete
  3. zul; yuran mahal kan.....i menumpang je pemegang kad platinum first club.

    hanim; ni pertama kali seumur hidup. zcat tak pernah putus asa bercerita tentang kebaikan pergi gym.

    ReplyDelete
  4. bertuah ko nok...kemain kan ko nak ngurus sesama jeman...gigih gigih...ada kosong ajak aku..ahakssss

    ReplyDelete
  5. dulu aku member gym dekat California Fitness MV, 1 year member tapi peginya 7 8 bulan awal...lepas tu kelaut jugak peginya. skang dah ada gym free dekat office siap ada personal trainer, pun masih malas jugak nak pegi. bagi ko yang tengah rajin ni ke gym ni, teruskan sebab sekali berhanti, nak mula balik...alahaiiii

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.