In

Hush Puppies 80% Diskaun Lagi..End 31 August 2015

Memang perabih duit je kalau p sale kilang. Pulak dekat dengan rumah. Memang habis. Tapi Encik Sebelah sanggup kita ikut je. Ada orang bayarkan..dan ada yang sanggup jaga Aqlan.

Sebabkan last day jadi tak banyakla yang dapat. Banyak saiz Aqlan dah habis. Aku beli untuk umur 1-2 tahun atau 18-24 bulan. Sempat juga belikan mainan untuk dia.



Yang tak tahannya aku sendiri. Boleh ke aku simpan baju2 dan seluar2 ni sampai tahun depan.?

Aku juga ambil 2 helai t-shirt untuk diri sendiri. Husband ambil satu boxer dan socks.


Total damaged RM210. Total savings RM300. Gila banyak tu.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...