In

6 Zulkaedah 1436H - Playdate Aqlan

First time....First time aku keluar 2 orang dengan Aqlan sahaja ke Lestari Perdana. Nak jumpa mak angkat. Last jumpa masa aku menikah.

Dia pun ada cucu baya Aqlan. Eloklah selang sebulan je. Mainlah korang kejap sementara kita nak borak2.

Aqlan ni sukalah ambil mainan kat tangan budak tu. Ada anak patung busuk dia yang itulah Aqlan nak. Geram betul. Pastu turun tangga naik tangga. Haishhhhh...





Airis Nursakinah

Dah penat tidur. Mama kau pun mengantuk weii

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...