In

Soto Juara Di Ampang

Claim Juara. Tapi adakah betul2 ianya juara. Mari kita test. Taste ke tak..?

Soto ayam dengan begedil ditambah lagi sebiji jadi 2 biji. Ok. Tak boleh lawan soto Mak Jah kat Jalan Kerja Ayer Lama tu. Juga ada rasa berasap dan nasi soto tak cukup lembut.

Next time kalau dah kedai lain tutup pastu kebulur giler baru datang makan balik. Ada juga makanan goreng2.

Ni semua pasal balik Ampang sebab tertinggal purse. Baguslah sangat takde IC kan. Yang aku risau kad debit.

Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...