Tuesday, June 7, 2016

Aqlan Ada, Tak Boleh Beli Telur

Kami ke Segi hari tu nak beli telur. Tapu sebab Aqlan ikut kami tak belilah dulu. Dia ni suka sangat telur dan apa2 saja yang berbentuk telur. Masa pergi Saba tu ada kedai runcit arab kat sebelah jual telur display macam beli kat kampung2..apa lagi budak tu sibuk nak angkut bawak balikm haish.

Memang biasa tangan dia tu ambil Kinder Joy yang berbentuk telur tu kalau dia nampak. So kita ni nak tak nak bayar je sebab dia punya melalak nanti....ya ampun. Itupun lepas dah bayar terus kena bagi balik kat tangan dia..

So kalau nak beli telur kami kena beli tanpa dia. Even kat rumah ni telur kalau dalam bekas plastik lutsinar tu pun dia akan angkut bawa pergi letak atas sofa. Asyik sebut EGG EGG EGG..

Jadi telur dalam bekas bertutup macam ni selamat. Dia tak nampak..


Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.