In

Excavator Tu Susah Nak Sebut Sebenarnya

Aqlan ni bercakap tak..tapi menyebut perkataan adalah. Macam grapes..planes.. fan dan macam2 lagi. Tapi hari ni abah dia ajar sebut Excavator. Susah kot panjang budak tu nak sebut.

Yang budak tu pun asyik la nak belajar menyebut perkataan tu. Apapun aku suka bila dia sebut Amazing....sebutannya
Aa-ma-zing.

Belanja satu sebab kami nak pergi terawih.
2 tahun dah tak pergi jaga budak ni. Mummy dia naka jagakan oklah...hehe.

Umur dia dah 2 tahun 3 bulan. Panggil kita pun masih tak reti...aishhhh.


Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...