In

Penang Nyonya

oh ingat hari sabtu jalan2 dah puasla...tak ok...nak jalan lagi esoknya. katanya sebagai advance. okla...faham tak kenapa advance? sebab lepas ni perjumpaan next month jelah...weekends busy dengan family activities..

kami mahu brunch. jadi mahu ke empire ke subang parade?







hilang dahaga..minum bersungguh2 sampai pegang straw kuat2 takut terbang..hahahah
 puas yo!
 kuew tiaw yang lazat
 pie tee..uh RM8..tapi sedap yer....
mari layan makan
 ini aku punya pilihan. selalu takde restoran tawarkan pilihan roti jala
 kuah kari ayam
 diingatkan.....roti jala ni punyalah sedap macam masakan kat rumah..
cendol ini pun sangat lazat. menepati citarasa zcat. dan aku...

ok..ok...ni di subang parade. kami tak ke empire. masa kami datang kedai ni takde pelanggan sangat kecuali 1 keluarga je..lepas kami dah makan sambil lepak2 menyandar dengan bantal kusyen sedap...ramaila yang datang..

Related Articles

5 comments:

  1. adehh! terusss berkeroncongg perot aku lepas baca entry ko nie beb!!

    ReplyDelete
  2. wah...sme sedap2 ni...bestla kan kl byk tampat makan yg lain dr yg lain.jb ni kurang skit.balik2 kang thai seafood.sual dh tekak.

    ReplyDelete
  3. neena; sila berkunjung. tadi ada sorang member cakap dia pun dah test cendol tu memang sedap..lazat..nikmat..hehehe

    ratusiput; apa kata u buka kedai pulak..hehe jangan marah ok.KL syurga makanan..weee

    mdt; jgn menitik atas keyboard dah..hakhak

    ReplyDelete
  4. tak tahan aku tengok roti jala tuh...peberet

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...