In

Supper @ Kota Damansara

setelah gagal makan durian kami pun pergi mencari makanan lain. aku nak makan kuew tiaw sup. berpusing2 cari kedai best. last2 kat seksyen 10 kot kitorang berhenti. erm terus terang aku lupa nama tempat ni tapi very crowd la. kira orang sangat ramai..maka maksudnya makanan sedap...mai try..
 muka super kecewa tak dapat makan durian

 pekerja ada nombor pada baju masing2. mereka bekerja sangat cepat dan pantas

 kami pilih makan kat dalam sebab nak kipas selepas2 berpeluh2 cari durian tak dapat..
mee goreng mamak untuk zcat
 kuew tiaw sup untuk saya



 nasi lemak RM1.20 untuk zcat

 pau kacang merah saya
 pau ayam pedas dia..
 pilihla mana2 stall makanan. cepat dan sedap serta murah

 untuk yang gemar makan diluar
dah makan sila bayar. setiap meja ada nombor dan bil diberikan setelah pesanan diambil.

rasanya siapa yang tinggal di Kota Damansara mesti tahu tempat makan ni. dikatakan pemiliknya ialah seorang mamak..betul2 mamak penang ni.

Related Articles

6 comments:

  1. mee goreng mamak tu nampak cam sedap...unik gak stall ni ek ade beca2..

    ReplyDelete
  2. Nama Restoran itu ialah GHULAM MEE,saya dan isteri pun memang selalu ke sana, tapi sekarang kami selalu ke UpTown Kota Damansara kerana westernfood di Uptown memang lazat. Sejarah Ghulam Mee, bermula dari mee goreng kereta tolak hingglah sekarang menjadi Restoran Besar dan hebat, selepas 5 tahuna. Hebat tauke dia.

    ReplyDelete
  3. yup!!! gulam mee :)
    org ckp me rebus dia sedap! org ckpla!
    i penah pegi sekali..tp makan sate yg rasa mcm getah..grrrrr

    ReplyDelete
  4. hamboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mesranya pasangan sejoli berduaan sajo...cepat kawen megat kateee bukan aku

    ReplyDelete
  5. ratusiput; sib dia tak kayuh stall tu sambil jerit mee rebus..mee hoon soup...jual2..murah2..pengsan..

    TRR; thanks for info. kawan2 sila pergi test yaa

    MDT; oh ye ke..next time la..

    mimy; wah..doakanlah kami ekkkk

    ReplyDelete
  6. aku terliur tengok kuew tiaw sup tuh...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...