In

Satay Nur @ 7E Jalan Kerja Ayer Lama

last wednesday nak pergi ambil baju dengan tailor Kak Siti di Taman Melati. calling kawan lama, Azrena, nak ajak dia pergi makan2. dah lama aku, Ping & Azrena tak pergi makan2. rindula pulak...

pemandangan dari tingkat 20 flat taman melati..ada view klcc..umah aku pun takde tauu
2 orang kawan yang sangat gembira bila bertemu muka
 60 sen sebatang
 mee udang RM5
heheh...hidung pun nak makan gak..sabo jelah..
satay ni nama dia Nur. jangan silap. sebelah lagi nama Zaini. aku rekomen yang ni..memang lagi umphh dari satay kajang....

Related Articles

1 comments:

  1. sampai skang aku tak pegi2 lagi...nak cuba jugak
    satay nur yaaaaa

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...