In

Domino's New Recipe

last friday pergi makan dengan kawan2 ofis kat Domino's Ampang Point. sambil tunggu pizza sampai, puaslah mata menjamu wanita2 berpakaian cantik di hari Jumaat dan lelaki2 Islam yang selamba ponteng solat Jumaat. Ya Allah bagilah taufik dan hidayah kepada mereka ni.

aku dan julie..tiba2 baju yang dipakai lebih kurang warnanya.

kami ambil set pizza 2 keping, roti garlic, onion ring & kek lava coklat. aku bantai bagi nama je.. semua sekali hanya RM55 dan jimat lebih RM20++..huh...share2 bayar memasing kena RM13.75 je..takdela dinnyatakan tax mak nenek yang dikenakan. or maybe harga dah siap2 kira tax.


fahada dengan nadia kat sebelah lupa pulak nak snap muka dia...;p sorryla ek...tak dapat letak kat blog yang biasa2 ni..

inilah coklat lava kek itu..RM5.80 kalau add on..harga sebenar mahal le...tapi set yang kami ambil tu dah termasuk kek ni..

gula kastor je ditabur. kecik je kek ni tapi rasa dia marvellous...masa belah tu meleleh2 isi coklatnya..pekat dan warm...uishhh recommend la...

Related Articles

10 comments:

  1. hehehe.. teringin nak makan pizza! dah lama hidup memokai neh. tp ari neh dpt gaji sudahh! yay!

    ReplyDelete
  2. tingin nak try choc lava dia...
    dah brapa org bagi thumbs up nie...

    ReplyDelete
  3. waduhhh pagi2 dah dijamu mata dgn choc ke nie .. tul ke sedap dikkk ?? huhuh mana nak cari nie ..
    ktn x der nie huwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. selalu mkn dominos
    tp xpernah try lg lava tu

    ReplyDelete
  5. leh la bawak rebina kids makan piza dis week :)

    ReplyDelete
  6. choc lava tgh top skrang...SR nya pun sedap....melting nya...hmmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  7. mmg nk kena cuba gakla dominos ni kan since pizza hut pun dh makin mahal.terjerut.

    ReplyDelete
  8. delarocha; memang sedap

    jard; aku gaji mesti tepat2 hujung bulan..

    rasp; silaaaaa........hebahkan pd semua org..hehe..macamla dapat kupon free dari Domino's

    ieda; kuantan takde? sian tau...

    syana; mesti cuba tahu..

    mdt; bawak...pastu mesti tak cukup satu..

    mimy; SR aku belum cuba nok

    ratusiput; aah..pizza hut mahal...aku suka makan ada diskaun2..macam beli baju lak..hehe

    ReplyDelete
  9. lava kek tu memang sedap noks...aku selalu kalau pegi sana mesti odar punya

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...