In Hobby

Cermin Berbunga-bunga

setiap kali aku pergi pantai timur, wajibla aku menyinggah rumah abang aku di Cherating, Kuantan, Pahang. nak rilek2 kan kaki yang kejang..nak makan minum free..nak tido2..hehe...

abang aku beli rumah dekat dengan area pantai..kekadang aku menyinggah nak mandi laut..saje lepas gian pantai bersih..orang tak ramai..

ini penghias dinding yang terbaru..4 ni je dah RM100++


aku ni suka tengok abang Bad & kak ipar aku kak Hasni hias rumah diorang. tapi tentulah yang kuat menghias kak ipar aku. dia ni cakap jujur je...nak mende2 hobi ni kena beli/dapatkan sendiri. abang aku tak layan. jadi sebagai housewife dia pun jagalah anak2 jiran..so dapatlah memenuhi keinginan dia..


sambil2 tinjau rumah diorang ni aku pun minum la air laici sejuk..sedap ko tengah2 musim panas membakar ni...

rasa nak minum banyak2 tak larat pulak nanti kena berhenti je nak wee wee..
sebagai tanda, aku dan mak share beli cermin bunga2 rose ni untuk rumah diorang ni. rumah diorang ni pun kira baru la....

kak ipar aku ni malu pulak nak bergaya kat depan cermin hikmat ni....cermin ni RM20 je  kat pasar payang.. kalau yang ada macam tingkap tu RM30 jer...aku siap cakap kat makcik tu..."ooo satu tingkap RM5 la...."







kendian aku pun cuba2 nak  bergaya kat cermin ni..  hahahah apa barang muka pemilik blog tak masuk blog dia sendiri..

Related Articles

8 comments:

  1. cntiknya cermin tu eri chan..murah plak tu...bestnya umah abg kat cherating...kalu p sana jimat eri chan xyah sewa otel kan

    ReplyDelete
  2. Wahhh... bestnya kalu ada rumah dekat dengan pantai, nak mandi berendam atau main ombak anytime jer kan?

    Menghias rumah ni kena ada minat dan kreativiti. Bayar lebih skit pun takper, hati puas.

    Rumahku Syurgaku, kan?

    ReplyDelete
  3. lawa la nok hiasan dinding tu ...mana dia beli

    ReplyDelete
  4. lawa la cermin tu
    rege pn ok gak tu

    ReplyDelete
  5. cantik ler hiasan dinding kak ipar tu... terminat ler pulak.

    mesti syok dok rumah tepi pantai... dengan angin sepoi2 bahasa.

    ReplyDelete
  6. berkenan kat mende petak2 kat dinding yg rm100++ lbh tu :)

    ReplyDelete
  7. hanim; memang best..tapi pergi pantai kena naik keta gak sebab nak seberang jalanraya yg agak luas..kalau dekta dgn pantai sgt karang berpasir je rumah

    AA: aah la...

    mimy; kawan dia...jiran...ambik kat bandar kuantan..mak aku pun berkenan

    syana; murah bebeno..KL confirm tak dpt

    ReplyDelete
  8. cantik babe hiasan dinding tuh...berkenan pulok

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...