In

Gingko Pillow

last time masa sale kat Ampang Point - jualan cadar dan langsir serta berkenaan, aku pun dah terberkenan dengan bantal mahal. selama ini aku tidur dengan bantal kekabu. tapi baru je beli tahun lepas, tahun ni dah tak sedap pakai. layak untuk peluk sahaja. aku pulak akhir2 ni sakit belakang akibat begitu lama duduk mengadap komputer di ofis. bila dirumah berjam2 mengadap laptop. 

RM39.90 lepas diskaun 50%
pada hari akhir sale (5 April 2011) barulah aku terhegeh2 nak beli. ingatkan ada lagi potongan istimewa sampai 80% ke..tapi rupanya tetap 50% je..jadilah dari takde diskaun langsung..haram aku nak beli bantal mahal2. 

dicadangkan bantal diperbuat dari latex. harga asal beratus2 juga, dah lepas diskaun 30% stil ratus juga..jadi lupakan je.


last2 sekali aku angkut bantal Gingko dari Jean Perry. ha tidur bau daun2 herba. best juga. elok je terletak kepala aku ni. oklah sakit belakang pun berkurang.

harusla bantal ini aku jaga baik2. lepas balik bercuti aku dapat tidur balik dengan dia..rindu kat engkau gingko!




apa kelebihan bantal mahal ini? meh la kita siasat...entah jadi ke tidak, yang mengguna je tahu perasaan selepas pakai.

mari amalkan cara hidup sihat..



Related Articles

4 comments:

  1. lom pnh bli lg bantal mahal.paling mahal bli rm49 sbiji kat jusco :)

    ReplyDelete
  2. last bantal aku beli time nak kawen...pastu takde dah..bantal peluk lain dah ada...hehehe

    ReplyDelete
  3. ratusiput; tu dah nak RM50 mahal la tuh..gegel tangan nak bayo..

    mimy; yelah aku nak bantal peluk gak...tak dapat2..hehe~mood gatal

    ReplyDelete
  4. harus aku cuba bantal ni...aku kan ada masalah memilih bantal yang sesuai dengan aku. adoiiii bantal kekabu tidak sesuai lagi untuk ku

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...