In

Nak Main Air Laut Kat Port Dickson

tiba2 zcat cakap, nak pergi PD tak petang ni? kisah tak? oh aku ok saje.. kalau asyik pergi shopping complex je tak boleh jadi jugak kan...

jam 4 petang lepas kenduri kawin salmi & adam, kami pun bertolak. ikut jalan lama. katanya nak feel kampung. nak tengok pemandangan...cuaca pulak sangat redup. tak hujan. jadi perjalanan amat selesa. dari MRR2 masuk ke arah Balakong, terus ke Putrajaya dan terus ke Dengkil. sampai satu simpang masuk terus sampai KLIA. so dah nampak banner2 F1 yang akan berlangsung next week. 

sekali dah masuk Negeri Sembilan, tak mahu dengar cakap GPS. melencong. melawan cakap. kemudian jammed sangat la panjang....cuaca pun dah bertukar.. jam pun dah 6:30 petang. lepas dah melewati solat Asar, kena tempuh jammed lagi. ada pasar malam di pantai PD. sangapla kami berdua kempunan tengok dari dalam kereta je...

 walau jammed, hati tetap percaya boleh sampai ke pantai
 dan aku pun mengiyakan sahaja orang sebelah yang excited tukar seluar pendek sebab nak main kat gigi air laut
 ok kita excited bersama2 ye
 jammed yang panjanggggggggggggggggggg
 muka dah siap tension sebab dah janji dengan kawan2 nak jumpa mereka kat tepi laut
 private beach
 sunset
masa ni dah jam 7:30 malam..kena balikla..
melalui kolam renang




itulah thistle. kitorang tak check-in...just datang lawat kawan2 zcat yang dah berkeluarga je...

Related Articles

8 comments:

  1. cantek la gambar, pakai kamera jenis pe yek :)

    ReplyDelete
  2. lenkali dgr ckp GPS tu...
    kan dah hehehehehe...

    ReplyDelete
  3. sgt cantik sunset tu.mmg dh lama tak g pd.konon2 dekat eksen taknak g.tp dgr ate pd skang dah cantik...uiskk thistle...hotel mahal tu.ehehehe..

    ReplyDelete
  4. jinkamen; nikon yg biasa2 tu je..bukan dslr pun..

    rasp; tulah degilllllllll... hahah

    ratusiput; hehe tak tahula tapi mmg cantik hotel itew..

    ReplyDelete
  5. bestnya p pantai...sgt romantik suasana tu..suka gmbar subset ngan gambar eri chan n zcat kat sunset tu...

    ReplyDelete
  6. haishhh~~ kenapa la aku xjumpa lg lelaki yg canni..
    "ur wish is my command"
    may u'l happy til d end babe.. =)

    ReplyDelete
  7. hanim; titiber jadi percutian romantik suku hari..hehe

    zura; thanks zura. one day u will meet the ri8 guy, u just pray always ok dear..

    ReplyDelete
  8. setiap sabtu memang ada pasar malam dekat batu 4 tuh...memang akan jam teruk jalan dekat situ...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...