In

Uncle "K" Kopitiam - TTDI

last sunday tengok jalan2 cari makan di TV3 dengan Ping.. pergh..tempat2 makan macam menarik je...tak senang duduk tengok Qi makan dengan banyaknya..weh Qi pesal masih kurus kering?

lalu bila zcat datang ajak teman beli kain merah nak buat seluar, aku pun buat permintaan nak makan kat tempat2 tu. pilih nak pergi food court Batu caves atau uncle K kopitiam..last2 pergi uncle K la sebab dah gagal cari food court tu even guna GPS.   tapi nanti nak cari jugak sebab butter prawn kat kedai dalam tu RM12 je..huhuhu..murah ok..

3 layer tea..dah jadi kegilaan aku pulak sekarang ni
setia dengan air mineral RM2.70 ok...
untuk pastikan apa yang Qi cakap tu betul pasal kesedapan nasi goreng kambing, aku pun tryla..zcat ambil nasi goreng ikan apa tah..lupa pulak..yang pastinya..dia punya biasa2 je..aku punya..wa memang tabik u la..oh owner restoran ni Syazliana seperti yang ditayang kat dalam rancangan itulah..penyanyi Malaysia..yang dulu2 tapi tak lama dulu la..untuk branch lain aku tak tahu sebab masa google tu ada lagi 2-3 branch.


nasi goreng untuk zcat..ikan apa tah...

nasi goreng kambing terbaik you..RM12.50 tak silap aku la... tapi berbaloi2..
 
dah habis makan lap mulut dengan tisu..kat tisu ini ada address branch2 lain..alamat branch TTdi lak..

Jalan Tun Mohd Fuad, Taman Tun Dr Ismail Kuala Lumpur

sebelah al-Rajhi bank..

Related Articles

5 comments:

  1. huwaa
    kami dtg da malam
    sume menu Qi makan sold out
    kena repeat lagi la gini

    ReplyDelete
  2. memang dicadangkan repeat sbb hari tu pun makan sikit je baru..hehe

    ReplyDelete
  3. ada tgk kat jjcm ari tu...terpengaruh jgk..nnti nk try lah...

    ReplyDelete
  4. hansom nyaaaa zcat dan sunglasess auwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
  5. hanim; sila pergi.....

    mimy; dia dah mengurus nok..aku pulak risau menggemuk

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...