In

Terima Kasih Lagi!

zcat gemar memberi hadiah. selalu ade je benda dia nak bagi. walaupun kecil2 dan apa2 sahaja, pasti dia akan bagi bila berjumpa.

kalau nak listkan kat sini memang menunjuk2 sangatkan...tapi antara yang aku terkujat ketika menerimanya;-

Al-Quran beserta tafsir serta keterangannya. masa dapat ni hati aku rasa lain macam sangat. terpinga2 dan terkejut yang amat sangat. namun aku bersyukur sebab ini adalah hadiah pertama perkenalan.

perfume elizabeth arden special edition. serius terkejut. rasa diri busuk tiba2.. hahaha..

baru2 ni dia bagi aku..

1 beg hadiah

dalamnya ada lampu dahi hasil rembatan dia mengikut Energizer run baru2 ni..10120 orang masuk...dia amik 5.5km

kemudian buku ini..


Related Articles

6 comments:

  1. azmask; memang best dan kenalah baca dan guna baik2

    SJ; kawan i selalu je citer pasal ustaz kazim ni. sebab mak dia selalu pergi dengar ceramah ustaz tu..

    ReplyDelete
  2. aku nak hadiah dari zcat gak nok...hehehe

    ReplyDelete
  3. mimy; ko berani mintak tak nok? aku tak mintak...ade je benda dia nak bagi walaupun benda tu pun dia dapat free..selain dari yg dia beli.alhamdulillah..rezeki dia murah.

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...