In

Elianto Makeup Cleansing Tissue

aku sangat berpuas hati dengan brand elianto ni. tisu basah jelah. hehe. sebabnya mudah untuk aku lap segala mekap hanya dengan 1 helai sahaja. dan yang penting tak rasa merengsa/irritating pada kulit. kecuali bila pakai celak bawah mata memang payah sikit sebab risau termasuk dalam mata. 

aku dah pernah cuba macam2 wet tissue. dari brand murah, brand baby2 hinggalah untuk ladies. heh..yang ini terbaik. 


Related Articles

3 comments:

  1. wah mmg bgusla u ni...slalu bg review mende2 yg best.smalam ratu dh register cosway.ehehe..

    ReplyDelete
  2. i review apa yang i rasa worth it dan sesuai dengan kulit i. hehe..kalau tak sesuai janganla ikut. kita semua nak cantik..tapi sebenarnya yang penting biar kulit nampak bersih.

    ReplyDelete
  3. aku pulak pakai oil cleanser elianto noks...memang bagus jugak. dengan satu pum boleh menanggalkan semua makeup dekat muka

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...