In

Melawat Kawan Lama

Aura Afham new born baby
alang2 berjalan biar kalau boleh semua rumah kawan kita datang bertandang. aku pun plan nak pergi rumah Norma tengok dia. sementelahan pula dia ada baby baru. last 2009 aku jumpa baby sulung masih kena dukung lagi..tup-tup ada new born baby...

selepas round2 Jalan Pasir Panjang, aku sengajala teruskan perjalanan tinjau2 laluan bas sekolah aku dulu2..pergh kenangan lama terpahat di kepala otak..


Audi dan mak saudaranya. eh..kecil eh mak saudara dia..hehehe

Audi Afham gambar tahun 2009
rumah Norma ini pun aku ingat2 lupa je. bila dah sampai dekat Sekolah Bandar, barulah aku telefon dia...rupa2nya dia siap dapat mengintai aku dari tingkap rumah. semua dah berubah..jalan2...hm..dah lain...

Norma ni nama penuh dia Normazila Mohd Zin. dia satu kelas dengan aku. bekas penolong ketua pengawas sekolah. aku bermula kawan dengan dia kes aku tak pandai Matematik. dia ni memang bijak dalam subjek tu..aku pulak buat tukaran untuk Prinsip Akaun. 

tamat Form 5, dia sambung belajar di UPM, aku di UKM. dia ni ranking no 2 dalam sekolah..

Related Articles

6 comments:

  1. banyak n3 eri chan sy terlepas...eri chan melwat tmpat kenangan dlu2 yer..ooo eri chan sekolah kat KT..seronok dpt jumpe kw lama..mesti byk bnda yg nk diceritakan...

    ReplyDelete
  2. ratu kalau jumpa kengkawan lama sure dorang pengsan n tak kenal.sbb dulu besar jari kelingking.la ni dah lg besar dr ibu jari :)

    ReplyDelete
  3. uiiit kalO jmpak kawan-kawan lama...leh bisa tak lena dibuatnyaa.makLomlaa banyak benda nak FLASHBACK balik..heheheheheh......

    gEnius nyaa sahabat kamu tuh sis...^___^

    ReplyDelete
  4. hanim; memang seronok cuma tak seronok bila soalan basi bila nak dtg berdua...

    ratusiput; i dulu kan BMI 17 je....skrg dah ngam2...kalau tak jaga mahu obes..

    nida; lepak2 tak bley sgtla..diorg amat pentingkan family...

    NM; anak2 punya nama skrg...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...