In

Axis Atrium Ampang

kali ni keluar dengan my gf pulak,...katanya lapar..datang ketuk rumah minta nasi. sabar jelah..hahaha..disebabkan tak pernah ke axis ni, kali ni kami pergi makanla..saja nak test rasa..

 hari ni amoi Ping sedondon dengan kerusi..hehe



 best sebab dapat tengok pemandangan kat luar..

 KLCC pun nampak..wah kalau malam macam mana pulak yer..
 teh o ais & sirap
 nasi goreng tomyam for amoi
 nasi goreng paprik untuk I. telor tu baru dipindahkan dari pinggan amoi hehehe
nasi dengan air 1 set RM5.50..kira oklah..tapi nasi amoi paling sedap..
 langit dalam atrium
bila tengok tang sini macam kat dalam Bangsar Village pulak. dalam ni ada banyak kedai tapi tak ramai orang. mungkin sebab tempat masih baru. tunggu NeenaAnuar pindah mesti tempat ni jadi gojes. heheheh

Related Articles

8 comments:

  1. eeehhh ehhh!!! umah I ker tu? hahaha.. vavava.. ko pun dah makan kat situ yek.. aku sendiri lom penah try.. takpe2.. nanti tiap2 hari leh turun situ jerk gie makan kalau hari keje... RM5.50 kire reasonable beb harganyer! overall sedap tak beb ko makan situ?

    ReplyDelete
  2. heheheheheh...konferm tempt ni jadik Gojers pabila neena anuar dok sana nnti........

    wahh best erk lepak makan situkk...mcm tenang jew...

    ReplyDelete
  3. slalu lalu pandang2 je...
    lum pernah singgah lagik...
    rupanya byk kedai ya sis...

    ReplyDelete
  4. mmg kompem meriah kalau neena pindah sini sok.ehehe...senang kedai byk bwh umah kalau tak smpt masak jom lepak bawah je...

    ReplyDelete
  5. neena, makanan dia biasa2 je..macam kat kafe. tapi ada je makanan 2 lain macam set untuk 2-3 orang makan. kira nasi berlauk pilih je lauk2 apa nak makan...1 by 1 yer..

    nida.sangat tenang..tapi pasti kecoh bila gojes gonjeng pindah masuk...hahahaha

    rasp, itulah i pun dah berapa ratus kali lalu kat tepi jalan tu kalau nak pergi area cheras..

    ratusiput, konpem! hahaha turun KL, mai singgah ok!

    ReplyDelete
  6. tunggu neena pindah...weeeeeee kita dtg lepak

    ReplyDelete
  7. mimy; kita datang lepak anytime boleh..tunggu neena macam lama je lagi..kekekek

    ReplyDelete
  8. tau takpe...aku pun belum mencemar dulu lagi di situ, jommmmmm

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...