Monday, April 4, 2011

Salmi & Adam Wedding Reception

aku kena booking sejak sebulan lepas untuk attend wedding invitation ini. salmi ialah kawan zcat. lepas 2 minggu, zcat sahkan dia dah terima wedding card. adzman + 1. siapakan 1 itu? cik anis yang manis katanya..hahahah...perasan kejap.

reception diadakan di Seri Melayu Restaurant di Jalan Conlay. kami tiba lewat, pengantin dah nak mula makan. sebagai menghormati, kami berjumpa pengantin terlebih dahulu di meja makan mereka. bila lihat ibu pengantin lelaki, terus aku tanya..ibu pengantin lelaki ni Cina? ye...kata zcat. tapi Adam sudah memeluk Islam sebelum berkahwin dengan Salmi. ye..memangla kena peluk Islam dahulu, tapi dia masuk Islam bukan atas niat hendak berkahwin. Alhamdulillah, tambah 1 umat Islam.

 nasi beriyani ni sangat sedap..daging lembu pun sedap..arghhh lupa diet sihat



sangat seronok dengan liv band. lagu2 cinta zaman dulu pun diorang mainkan untuk tetamu...superb la..
 tiba masa bergambar dengan pengantin

 ok zcat cuba bagi nasihat pada pengantin perempuan..hehe
 i love this pics so much la....
ok ..ok....kami serius ni..hahaha
Previous Post
Next Post

About Author

7 comments:

  1. ehehe...macam pasangan dato n datin :)

    ReplyDelete
  2. tgu bakal pengantin hantar kad jemputan.. :)

    ReplyDelete
  3. hat pasangan depan pengantin tuh bilew laggik..ehehhehe

    sampa chantik sama padan arrrr......SEDONDON lak tuh.... i Loikeeee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.