In

Durian Oh Durian...

musim durian telah bermula...maka kami pun nak join makan kat SS2.

 jammed
 muka tension..nasib bawak kereta auto
 jauh parking..kenalah menapak

 tempat full..macam mana ni

 ada meja kosong tapi buffet dah habis...
tempat cuci tangan yang istimewa,...hehe..

kalau makan buffet RM15 je. tapi disebabkan sambutan melampau, yang tinggal semua dijual kilo. rugila..ada customer sanggup beli 3 biji RM27. weh..kitorang sanggup datang lain kali je..kesian kitorang huwaaaaaaaaaaa......

Related Articles

5 comments:

  1. alahai...next time pegi kena keluar lagi awal lah tu...
    suka tempat cuci tangan dia...
    mmg unik!

    ReplyDelete
  2. uish...1st time dengar buffet durian...
    buffet durian nie maksud nye ada pelbagai jenis durian ke???

    ReplyDelete
  3. acu, ye kot..tak sempat merasa..kan....

    rasp; kena pergi weekdays....

    azmask; tak best sebab tak dapat makan,..huwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. hahahaha aku suka tempat tuh....all durian u can eat

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...