Friday, April 8, 2011

Little Taiwan @ Summit

tea break mahu ke mana? selepas brunch di Penang Nyonya, kami ke Mydin USJ untuk shopping toiletries. selepas itu kami gerak ke Summit untuk tea break.






 cuaca panas jadi nak basahkan tekak dengan air sedap ni..
 cincau cube
 bebola kentang yang marvellous rasanya

licin..siapa yang makan?
 pirate ni ok..tengok kat dada baju dia ada gambar tengkorak
check-in...check out.

disebabkan kami tak cuba banyak makanan kat sini, sekadar minum petang je tak bolehla nak komen lebih2. tapi bebola kentang tu memang sedapla...huiyooo

Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. chantiklaaa kedai diaa...kaler ijOOo..ehehehe

    makanan dia superb dak

    ReplyDelete
  2. tak tau superb ke tak semuanya..tapi yg kitorang makan tu memang best.. ya hijau mata memandang..best jee

    ReplyDelete
  3. aku terberkenan dengan air ade cincau tuh....srupppp

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.