In

Kegilaan Membeli Kain

tujuan untuk bershopping telah termakbul..nasib tak dapat bonus semasa pergi bercuti..jika tidak mahula habis borong kain dan jadi penjual kain kat ofis..mahu kena sound setepek dengan HR hahaha..

mari tengok kain2...(mood shooping belum mati..masih ada hati nak beli kain bila gaji..mahu pergi jalan TAR).

ini dikirim Ping

ini sendiri gatal nak buat stok

biru kasi sama zcat, coklat simpan buat2 ingatan

harganya memang pengsan!


selepas ditawar RM200 je tinggal..itulah untung beli time weekdays..weekend? tak taulah den..
sila ke kedai ni ye kalau teringin nak beli kain macam tu jugak...aku kan terpesona dengan batik & bling2..hehe...

sejadah ni kaler ungu sebenarnya, SE dah buta warna
 
shawl untk semarakkan baju plain...kasi meriah sikit tang kepala

kuning kesukaan aku...tapi..tapi...

kombinasi pink dengan kuning ni paling sukala..

takde baju kaler biru..so mari buat baju kaler biru...
sebenarnya tabung telah pecah RM400..tidakkkkk lagi tambah RM200 untuk petrol & toll & makan2....jadi kalau nak bercuti tu setkan betul2 apa nak beli supaya tak terover..aku yang untungnya tidur rumah adik-beradik...jadila tak keluar duit untuk penginapan...adik beradik ramai kan..jadi boleh transit mana2..heehe..

Related Articles

5 comments:

  1. memang shoping giler2 nih... lawo kain2 tu..

    ReplyDelete
  2. mmg meroyan kalau tgk kain bebanyak ni.sume nak.duit je nak ke tak nak kuo...budget2...lelagi skang sme ade online laju je kan transfer duit.

    ReplyDelete
  3. azmask; ituler...mata keranjang tengok kain..hehe..

    ratusiput; tak pernah beli online..tak suka tak dpt sentuh kain..

    mimy; raya ke...kenduri kawen ke..bertandang ke..eheheheheh

    ReplyDelete
  4. aku jugak yang belum ada beli apa2 kain untuk tahun ni...selalunya ayah aku yang belikan huhuhuhu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...