Tuesday, May 17, 2011

BTS-1MK-SS2


hari yang bermula dengan sangat baik. ya 7th May 2011, Sabtu.

mula2 makan ice cream Baskin n Robbins di Berjaya Times Square.




Kemudian beli Domo Backpack di 5th Floor..heh dah lama cari tau...RM39.90
domo domo..domo kun arigato....sayonara..apa2 jelah zcat asyik menyanyi je untuk domo ni
selepas tu kitorang bergegas pergi 1MK untuk ke gym Fitness First...Platinum. eh macam rusa masuk kampung ok. nasib hari sabtu jam 730mlm tak ramai orang time tu.

dah mandi2 kat FF pergi makan durian buffet di SS2. seorang kena RM25...makan sampai pengsan. tapi kitorang tak pengsan..kang sape pulak nak drive keta kan..

 










ok walaupun burokk naaa rupe aku makan durian dan minum dari kulit durian yang pasti durian sedap dan kenyang bebeno...heheh..TQ Zcat San!!!
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. wa...sedapnya eskrem tu...comel beg tu..

    sama kuning dah haa eri chan ngan durian..nmpak cnrik isi dia tu berbaliolah ngan regenya...

    pssst eri chan cntik in yellow tau..fav kaler eri chan kan?

    ReplyDelete
  2. ko ngan zcat sakan kan...haihh cepat la nasi minyak wahai kawan ku...cepatttttttttt

    ReplyDelete
  3. hanim; hehe my fav color is yellow...yeah yeah

    mimy; doakan jelah kawanmu ini yer...

    AA; dia kata sekali je setahun makan banyak2 macam ni...next year pulak yer..

    ReplyDelete
  4. ehehe minum air durian? (kompius jap ni sambil imagine) :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.