Tuesday, May 3, 2011

1MK, Mont Kiara

dah lama tak mallhoping new shopping mall. so this time we went to 1MK which is actually..searching for ice cream...


zcat cadangkan ambil gambar untuk masuk parking. agak horror la bila drive. ini kereta auto. kalau manual, aku parking kat luar mall..








tak tahu siapalah yang mereka bentuk laluan parking ni. macam nak rempit tapi sempit..


rooftop   
concierge

bye-bye. dah ramai orang nanti..kita datang balik...sunyi je kan...lagi2 hari Ahad..tapi rasanya kalau hari bekerja mesti penuh sebab banyak bangunan pejabat.

btw, misi cari kedai ice cream gagal. ada ice room tapi tutup sebab weekend. huhu..

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. best ke shopping mall br ni?saya pon x tau..hehe

    ReplyDelete
  2. Baru kita tahu situ ada Mall. Hmmm belum begitu popular agaknya. Sunyi jer parking di basement. Ngeri gak tu.

    ReplyDelete
  3. xramai lg orang..agak sunyi n menakutkan jgk..teringat dulu masa The Curve baru bukak..parking kosong jer..cube tgk skrg nk parking pun ssh

    ReplyDelete
  4. liza; tak best lagi buat masa ni..

    AA; hehe memang la ngeri...sepi..

    hanim; kita tengok ok...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.