Monday, May 16, 2011

Kempunan Parameswara

aku puasla nak try makan kat Umbai restoran parameswara yang dikatakan femes tu. sebaik je sampai umbai, kami cepat2 solat maghrib sebab tanak sesak nanti. dah elok semua dengan yakin pergi meja..kemudian baru duduk 1 minit setelah tunggu orang habis makan yang malas2 nak bangun tu, katanya meja dah reserved untuk 40 orang. huwaaaaa...

bangun, drive kereta pergi satu lagi tempat makanan laut yang lain. dah... aku nak makan bersila, mak pulak tanak. sudah..mari makan duduk kat kerusi je.

sotong goreng tepung dengan ikan masak 3 rasa..pergh sedap..tapi aku suka kedai Ros kat Umbai tu lah..

ok nanan, makcik nak balik dah


nenek bagi nanan duit. boleh beli pampers banyak2



aina nangis nak ikut kitorang balik pulak...dia ingat kitorang nak pergi jalan2..budak2 ni memang pantang tengok kita sarung tudung kan.

pose tak menarik, tapi yang penting spek mata dah tukar jadi gelap..hehehe

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. comeinya nanan....

    kesiannya aina nangis nak ikut...budak2kan mmg camtu...

    ReplyDelete
  2. nok dah 2 beradik kan....aku pun tak sempat rasa parameswara nya kedai...kat umbai je

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pi umbai...
    malas sbb ramai org...
    slalu w'ouls terjah kat alai je...

    ReplyDelete
  4. aku selalu lepas alai je...umbai tu memang nangis skit nak pegi, manjang penuh semedang

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.