In

Tropica Corner, Taman Melati

my BFF ni masing2 dah bersuami. I jek yang masih dipancing hari...takde lesen kan..dah lama tak update status kehidupan masing2 jadi wajibla jumpa...(oh aku ni dah lama peram cerita ni weiiiiiiiii..sorila Mimy, Ann & Reen...)

nak jumpa lepas maghrib. senang. aku nak balik rumah mandi2 baru jumpa korang semua...boleh muah2 nanti..hehe...tapi opss..Ann & Reen yang tak balik mandi..sebab diorang busy bee kat opis. biasaaaaaaaaaaaaa..aku jugak yang sampai dulu..pastu mulalah cari parking yang dekat2 dengan kedai ni. aku pulak tak pernah datang...ni semua gara2 Mimy ajak tempat geng gonjeng-gojes buat party..sape lagi...neena, iena, za & awien serta suami dan anak memasing..

aku sampai2 je dah pacak depan pintu masuk kedai. sebab senang bagi my BFF nampak. kang mulalah terteleng2 kepala kan cari...senang. dah tu harus order air dulu...haus ni...

hilang dahaga japs....sodap
kemudian Ann sampai, aku pun diajaknya masuk ke ruang dalam. so tertutup dengan glass panel la..
pilihan ann
kemudian Reen tiba..haa tergagau cari kitorang..siap call2 bagai...

Reen favvy
last sekali cik puan Mimy la...siapkan laki katanya..jadi lambatla keluar..
Mimy choice. katanya sedap sangat2..

jadi lepas semua dah sampai kami pun cepat2la order makanan..siap tanya kedai tutup jam berapa..sebab kami dah berapa kali kena halau suruh balik..asal borank je sampa kedai nak tutup pun masih nak lepak..masih nak order2..

calamari rings punyalah besar tapi sedap

Ann

Anis

Reen

Mimy

haha kau muka mimy tengah meluah perasaan...nasib aku suka amik gambar candid...

Reen macam nak tido je..

ni muka ala2 cover...baju ann lawa la pulok...





dah banyak sangat borak masing2 order lagi air..air panas pulak ye


sian aku punya SE je pakai..tak sampai nak amik gambar penuh...tak luas macam kamera godang


walaupun blur2 adik pelayan kedai amikkan tapi lebih baik dari semua kamera phone my BFF yang takde mood malam macam my SE..hahahah..nak berlagak jugak kan..padahal SE dah outdated ok..

Related Articles

7 comments:

  1. makanan kat sini sedap..cayolah cakap den ...terbaek

    ReplyDelete
  2. azmask, senang je..kat deret tepi jalan MRR2 tu

    zul; recommend la..best

    mimy; geng makan aku ahahahaha...

    ReplyDelete
  3. best korang slalu lepak2 camni... :)

    ReplyDelete
  4. my bff semua, lepas ni kita terjah gerai nak tak...rasa cam mencabar tak tuh?

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...