In

Tauhu Bakar Sedap kat NZ Wangsa Maju

aku tak ingat nama tempat ni..oh NZ la...hahah...terpengaruh sebab neena bercerita sakan makan..meh nak try rasa...








tak dinafikan apa yang neena cakap tu memang betul.sangatla sedap...lagi2 kalau makan dengan kawan tersayang..ngehhhhhh


Related Articles

4 comments:

  1. tauhu bakar sini sedap kan...rasa nak lagi je...nok mana citer tropicana...berkurun ni tunggu

    ReplyDelete
  2. mimy; ko sabar nok..aku update kan jugak walaupun dah melompat citer2 lain..titibe banyakla bahan kan..

    ReplyDelete
  3. time panas mmg sedap..kena cpt2 makan sbb kalau dh sejuk dah out..

    ReplyDelete
  4. jom bbf...next port for gosip pulak. penting, kita tak kena halau sebab 24 hrs kannnnnn

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...