Wednesday, May 25, 2011

Makan di Pak Li, di Klang..Jauh Tau!!

dah lama tak menari sejak menari gaya gila-gila kat petrosains dulu. oh memalukan jugak....haha..selepas menari selama 1 jam - cardio dance di FF Platinum Klang..dan berkenalan dengan 2 orang kawan gym zcat, kami dinner di Pak Li. 

lepas gym, makan..adakah itu ok? its ok laa..lapar tau..aku pening semasa menari jadi tak sambung lepas rehat 5 minit. hehe..tapi memang enjoy la. best..memang kelas menari penuh setiap minggu dan zcat sanggup datang tiap2 minggu ke Klang dek kerana jurulatih menari best2 kat sana. ada yang mengajar untuk peserta showdown kat 8tv tuh. 




again, thanks to you!

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. lama dh tak g gym sejak anak dok taska.kena amik anak.bila dh amik anak camne nk g gym?rindu gak nk g gym.

    ReplyDelete
  2. Pak Li??Ko try sekali x cendol dia??
    mabelesss tau!!
    aku penah la 2-3x pegi Pak Li Shah Alam..seksyen bape aku xtau..
    ikut member jek!Heheheeh!! =P

    ReplyDelete
  3. ratu; gym pun seminggu sekali..kalau tak...langsung tak berminggu2..haha

    zura; oh aku suka penang nyonya..sedapsss

    ReplyDelete
  4. pak li ni sama ke ngan yang kat sg wang tu

    ReplyDelete
  5. sama je kot. ini kan restoran francais

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.