In

TGiFriday, Wangsa Walk

sudah lama dan basi cerita ini..17th April 2011..kenapa diperam sebab mahu kasi reda marah dengan staff TGiFriday.

kami hanya mintak aiskrim..tapi hanya disediakan selepas ditanya beberapa kali dan masa penyediaan hampir 30 minit. 30 MINIT!

kami hampir nak beredar bila tiba2 aiskrim datang.

dan pada ketika itu aku tengok zcat sangat marah. aku pulak diam je sepanjang masa dia bebel pada pelayan kat situ. kesian gak kat minah tu terkebil2 kena..padahal yang ambil order seorang Indian boy.

take note la..lain kali cepat2 hantar makanan. dahla korang charge service kat kami. lagi mintak maaf je..patut kena bagi diskaun service charge tau.

dah..kami tak mahu datang lagi..tapi aku tetap letak gambar semasa tunggu aiskrim 30 minit...yea....









dah aku tak mahu terangkan apa2 aiskrim kami order harga berapa ke...lantak..bengang ok...

Related Articles

4 comments:

  1. memang boleh bikin kemarahan.. apatah lagi orang lelaki. memang pantang betul makanan yang di order sampai lambat.. Sabau bebanyak cik eri-chan

    ReplyDelete
  2. aduiiii...order aiskrim tp anta lambat...xpatut dorang nie....kalu sy pun sy marah...

    ReplyDelete
  3. tak pernah masuk friday lg....sian kite jakun...ehehe..

    ReplyDelete
  4. nok pasni jom makan tgif..dah lama tak pekena ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...